<Új blog indult a klímás fűtésről
A klímás fűtés logója

Hogy ne fázzon rá a klímás fűtésre

Új blog indul a klímás fűtésről

Igazán nem könnyű eligazodni a klímavásárlás előtt állóknak az egyre szaporodó légkondi márkák tucatjai között Mivel a fűtési üzemmód jobban megterheli a klímát mint a hűtés, ráadásul hónapokon át tartó folyamatos üzemet jelent, minőségi és komfort szempontból is fontos, hogy megtalálja a megfelelő gépet, mert a már felszerelt klímát, rendkívül költséges kicserélni.

Az interneten található információk többnyire sales szövegek, kizárólag az eladás a céljuk, nem az objektív tájékoztatás. A fórumokon feltett kérdésekre, hogy milyen a szerelő/ ismerős által ajánlott márka vagy modell, többnyire csak szubjektív, összehasonlítási alap nélküli véleményeket kapunk.
A klímaszerelők többsége, csak egy vagy két kereskedővel áll kapcsolatban ezért csak azt a néhány márkát ajánlja, amit a partnereitől be tud szerezni. Kevés klímaszerelőnek van rálátása az egész piacra, amit rendszeresen szerel azt sem biztos, hogy személyes tapasztalatokból ismeri. Sajnos van olyan klímaszerelő akinek olyan régi klímája van otthon, ami már évek óta nincs forgalomba, így csak erről a típusról tudna nyilatkozni.

Ez a blog azért jött létre, hogy a klímavásárlás előtt leggyakrabban felmerülő kérdésekre válaszoljon, illetve segítse a már meglévő légkondicionálók tulajdonosait az üzemeltetésben. Célunk, hogy objektív, szakmailag megalapozott információkkal segítsük a fogyasztókat, hiszen egy új fűtési rendszer kialakítása, nagyban meghatározza a következő évek rezsi kiadásait és az otthonunk komfortját.

Forduljon bizalommal partnereink felé.

Szeretne az oldalon reklámozni?
Kérjen ajánlatot egy város, vagy megye megjelölésével >>> klimasfutes@gmail.com

Tegye fel kérdéseit a Klímás fűtés Facebook csoportban:

Kattintson a képre és jelentkezzen Ön is.

Olvasson tovább:

Kattintson a képre és a főoldalra jut.